Tilladte artikler ombord

Transport af droner og andre accepterede genstande

• Droner/quadrokoptere drives af lithium batterier. Enheder, der drives af lithium batterier, kan medbringes i håndbagagen, så længe batteriet ikke overstiger 160 watt-timer. Hvis batteriet overstiger 160 watt-timer, må enheden ikke medbringes.
    • En selvoppustende redningsvest accepteres også, som indeholder 2 kuldioxidcylindre (plus 2 ekstra), og som kan inkluderes i enten din håndbagage eller indtjekkede bagage.
    • En lavineredningspakke med en nitrogen/luftcylinder i enten din håndbagage eller indtjekkede bagage er tilladt.
    • Faldskærme af enhver type, rekreative eller sportslige, eller paragliding-vinger (også kendt som "baldakin") kan medtages som indtjekket bagage eller håndbagage i henhold til standardbegrænsningerne for størrelse og vægt. Disse pakker kan indeholde en hjælpe- eller nød-"faldskærm" og en barometrisk mekanisk aktiveringsenhed (automatisk frigivelse). Pakken med faldskærm må ikke indeholde pyroteknik eller røgbeholdere, vi må ikke have dette tilbehør om bord på flyet.

Transport af aske

Transport af aske er tilladt som håndbagage og kan medbringes ud over dit enkelte, tilladte stk. normal håndbagage forudsat, at der medfølger en kopi af dødsattesten og af kremeringsattesten. Du skal sørge for, at asken er forsvarligt emballeret i en egnet beholder med skruelåg og beskyttet mod brud.