Oplysninger om boardingpas

Skal jeg udskrive mit boardingpas?

Ryanair anbefaler, at alle passagerer enten udskriver deres boardingpas, før de ankommer til lufthavnen, eller at de får adgang til deres mobile boardingpas på deres telefon for at spare tid og penge i lufthavnen.
Kunder, der ikke tjekker ind, før de ankommer til lufthavnen, skal betale lufthavnsgebyret for check-in på 55 €/£.

Sådan udskriver du et boardingpas

1. Klik først på "CHECK-IN" efterfulgt af indtastning af ID-dokumentnumrene i de relevante felter.
  2. Derefter vil du gennemgå tilvalg til check-in og gå videre til dit boardingpas.
  3. Rul ned forbi dine flyoplysninger, og klik på "VIS BOARDINGPAS".
  4. Vælg "UDSKRIV" for at få vist en PDF-version af boardingpasset, så du kan gemme og udskrive dokumentet.

Jeg har mistet mit online boardingpas

Hvis du ankommer til lufthavnen uden dit trykte online boardingpas, kan vi udskrive et for dig, men du skal betale et genudstedelsesgebyr på 20 €/£. (Flexi Plus-kunder kan tjekke ind i lufthavnen uden beregning). Denne facilitet er tilgængelig op til 40 minutter før den planlagte flyafgang.

Udskriv boardingpas igen

Jeg har glemt mit online boardingpas

Bare rolig, når du har tjekket ind online, kan dit boardingpas udskrives igen op til 2 timer før det planlagte afgangstidspunkt.

Problemer med check-in

Hvis du oplever problemer under online check-in, er du måske nødt til at slette din cache og/eller dine cookies fra din computer.

Ryd cache/cookies