Reserveret sæde

Med reserverede sæder kan du vælge og købe et sæde, når du foretager en reservation online! Via afsnittet Mine bookinger eller ved online check-in.

Vælg et sæde

Du vil se muligheden for at vælge og købe et sæde, når du foretager en reservation online eller alternativt gennem afsnittet Mine bookinger eller under online check-in.

Sådan tilføjer du et sæde fra din aktive rejse:

1. Vælg "Reservér et sæde", og vælg dit sæde fra sædekortet. Det valgte sæde fremhæves, og prisen vises.
  2. Hvis du er tilfreds med dit valg, skal du klikke på bekræft og fortsætte.

Reservér sæde online

Når du vælger dit sæde, skal du huske på, at vinduespladserne 11F og 12F desværreikke har et vindue.
Vi forbeholder os retten til at tildele sæder til enhver tid af driftsmæssige eller sikkerhedsmæssige årsager.

Sædebegrænsning

Vi forbeholder os retten til at tildele sæder til enhver tid af driftsmæssige eller sikkerhedsmæssige årsager.
Af sikkerhedsmæssige årsager må du, når du sidder på et sæde ved nødudgangen (række 1, 16 og 17):

• Være 16 år eller ældr
  • Være villig og i stand til at hjælpe i et nødstilfælde
  • ikke rejse med et spædbarn (inkluderer også række 15 og 18)
  • ikke være en stor kunde, der kræver en sikkerhedssele med forlænger
  • ikke have reserveret et ekstra sæde (komfort eller yderligere genstand)
  • ikke have brug for nogen form for særlig assistance i lufthavnen
  • Af sikkerhedsmæssige årsager kan der højst sidde 2 spædbørn på en hvilken som helst række (en på hver side af midtergangen).

Sædedimensioner

• Sædebredden mellem sædets armlæn er 43,2 cm eller 17 tommer
  • Sædedybden er 58 cm eller 22,8 tommer
  • Sædehøjden er 69 cm eller 27,2 tommer
  • Sædehældning (afstand fra sædets bagside til bordet foran) er 76,2 cm eller 30 tommer
  • Benpladsen ved sæderne 1A, -B, -C og 2D, -E, -F er 101,6 cm (40 tommer)
  • Benpladsen ved nødudgangssæderne (rækkerne 16/17) er 101,6 cm (40 tommer)
  • Højden fra gulvet til kontrolpanelet ovenover er 162 cm (64 tommer)

Prissætning

Kunder kan vælge at købe deres foretrukne sæde online fra reservationstidspunktet og op til 2 timer før hver reserveret flyafgang.
Der er tre typer reserverede sæder, som kan købes online:

• Sæder med ekstra benplads fra 14,00 €/£ - række 1, 2 (D, E, F) og 16-17 pr. flyafgang.
  • Frontsæder fra 7,00 €/£ - række 2 (A, B, C)-5 pr. flyafgang.
  • Standardpladser fra 3,00 €/£ - række 6-15 og 18-33 pr. flyafgang.

Gebyrer for reserverede sæder kan ikke refunderes, undtagen som angivet i artikel 4.2, 10.2, 10.3 og 10.4

Familiepladser

Det kan være stressende at flyve med spædbørn og små børn, men her hos Ryanair stræber vi efter at gøre oplevelsen stressfri.
Klik nedenfor for at få mere at vide om vores familiepolitik for sæder.

Få mere at vide her

Tidsrammer for check-in

For nemhedens skyld og ro i sindet kan kunder tjekke ind for flyafgange 60 dage før begge afgangsfly ved at købe et sæde eller hvis de har en Flexi Plus-billet. Både udgående- og retur-flyafgange skal være inden for 60 dage før afgang. Kunder kan vælge, hvor de vil sidde og vælge at sidde sammen, hvis de rejser med en gruppe.

Hvis du vælger ikke at købe et sæde, kan du tjekke ind 48 timer før hver flyrejse for bookinger foretaget før 28. januar 2021, og 24 timer før for bookinger foretaget pr. 28. januar 2021, og et sæde vil blive tildelt til dig (gratis).