Familiepladser ombord

Alt, hvad du behøver at vide om familiepladser

Det kan være stressende at flyve med spædbørn og små børn, men her hos Ryanair stræber vi efter at gøre oplevelsen stressfri. Vi har introduceret familiepladser, som er forklaret nedenfor.

Politik vedr. familiepladser

Børn under 12 år (ekskl. småbørn) skal reservere et sæde ved siden af den voksen, som de rejser med. For at minimere kundens omkostninger giver Ryanair et gratis allokeret sæde til maks. fire børn per én voksen der køber et sæde.
Det er ikke obligatorisk for andre voksne eller teenagere i den samme reservation at reservere et sæde, men det kan gøres.

Prissætning

Der opkræves et gebyr for reserverede sæder fra 4,00 EUR for voksne. Disse standardsæder kan reserveres i rækkerne 18-33. Sæder i række 18-33 er gratis for op til 4 børn pr. voksen. Sæder inkluderet i politikken er markeret som "Inkluderet" på sædeoversigten i bookingprocessen.

Ud over at reducere omkostningerne omfatter er en af de øvrige fordele at voksne kan vælge, hvor deres børn skal side. Dette giver dig også mulighed for at tjekke ind for din flyafgang 60 dage før afgang.
Hvis en voksen vælger et sæde uden for de ovennævnte rækker, hvis der er ledige sæder i disse rækker, skal vedkommende betale prisforskellen. Tilsvarende, hvis et sæde vælges til et barn uden for disse rækker, opkræves fuld pris for disse sæder.

Hvad sker der, hvis sæderne på række 18-33 ikke kan vælges for alle på reservationen?

Hvis sæderne på grund af stor efterspørgsel ikke er tilgængelige i række 18-33 for alle på bookingen, åbnes der også for rækkerne 11-15. For voksne opkræves samme sædegebyr, og op til 4 børn kan gratis få sæder i disse rækker.

Jeg får brug for at skifte flyafgang, og de sæder, jeg har valgt, er ikke tilgængelige på min nye flyafgang

Hvis du har valgt at skifte flyafgang, og sæderne, du har valgt på din oprindelige flyafgang, ikke er tilgængelige på den nye flyafgang, skal du betale for forskellen, hvis de nye sæder er dyrere.
Hvis de nye sæder er billigere, vil du ikke få refunderet forskellen.

Der er ingen tilgængelige sæder sammen på min flyafgang

Hvis det usandsynlige skulle ske, at der ikke er nogen ledige sæder sammen på dit fly, skal du acceptere, at du ikke vil sidde sammen for at fortsætte med din booking. Alternativt kan du vælge et andet fly.

Sædeoplysninger for spædbørn