Billeje

Hvorfor vælge os?

Velkommen til one stop-shoppen, hvor du kan booke en flyrejse og leje en bil gennem vores hjemmeside og app! Du kan leje en bil når som helst, uanset om det er under den oprindelige flyreservation eller efterfølgende. Ryanair-billeje er endda tilgængelig uden at bestille en flyafgang.

Bestil din bil nu

Lav pris

Vi lover dig de laveste priser på billeje. Vi samarbejder med førende biludlejningsfirmaer og forhandler den billigste pris for Ryanairs kunder.

Kæmpe udvalg

Med de laveste priser, bedste dækning på en række destinationer og fantastisk og pålidelig service vil du ikke ønske at rejse med nogen anden virksomhed!
For at reservere din bil skal du klikke på ovenstående link og vælge din ankomstlufthavn og destination, rejsedato og -tidspunkt og gennemgå dine transportmuligheder.

Support døgnet rundt

Har du brug for hjælp? Vores billejeteam er her for at hjælpe 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Alle vores kunder har adgang til live chat, e-mail og telefon.
Du kan finde svaret på din forespørgsel i vores ofte stillede spørgsmål: Klik på "Ofte stillede spørgsmål" for at besøge vores hjælpeside.

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for at ændre din billeje eller kontakte os? Klik her