Kvitteringer

Din rejseplan eller e-mail med bekræftelse er også din kvittering for købet

Ryanair do not issue separate receipts/invoices.
No VAT applies on airfares or fees when travelling on international journeys.

Ryanair udsteder ikke separate kvitteringer/fakturaer.
Der lægges ikke moms eller gebyrer til flyprisen, når du rejser på internationale afgange.
På indenrigsflyvninger i følgende lande inkluderer de viste priser og gebyrer moms til de gældende statslige satser:
Italien, Frankrig, Ungarn, Portugal, Tyskland og Spanien.
Der vil automatisk blive sendt en e-mail med momskvittering for indenrigs flyafgange reserveret i disse lande. Klik nedenfor for at kontakte os for yderligere kopier.

Kontakt os