Ændring af en passagertype

Hvorfor skal jeg vælge passagertyper, når jeg foretager en reservation?

For at du og dine rejsefæller kan tjekke ind til din flyafgang, skal du sørge for, at du vælger den korrekte passagertype, der gælder for passagererne på rejsetidspunktet. Bemærk, at ingen i din gruppe kan overgå fra én kategori til en anden mellem reservations- og rejsetidspunktet.
  • Voksne skal være over 16 år gamle på rejsetidspunktet
  • Teenagere er mellem 12 og 15 år gamle på rejsetidspunktet

Bemærk, at mellem tidspunktet for reservation og afrejse kan nogle i din gruppe flytte fra en kategori til en anden:

• hvis en teenager bliver 16 år under din rejse, skal der foretages to separate enkeltvejsreservationer for din gruppe. Børn er mellem 2 og 11 år gamle på rejsetidspunktet
  • hvis et barn bliver 12 år under din rejse, skal der foretages to separate enkeltvejsreservationer for din gruppe
  • Spædbørn skal være under 2 år gamle på rejsetidspunktet
  • hvis et spædbarn bliver 2 år under din rejse, skal der foretages to separate enkeltvejsreservationer for din gruppe
  • Du kan ikke tjekke ind online, hvis den forkerte passagertype er valgt

Er du ikke i stand til at tjekke dit barn eller din teenager ind?

Hvis du har problemer med at tjekke et barn eller en teenager ind, kan du for eksempel ikke vælge dit barns fødselsår i rullemenuen, så det er muligt, at den forkerte passagertype blev valgt under bookingprocessen.
For at ændre dette bedes du kontakte vores kundesupportteam for at ændre passagertypen ved at chatte med os nedenfor.