Rediger dit reserverede sæde

Ændring af dit reserverede sæde

1. Få adgang til din rejse
  2. Rul ned til dine "Tilvalgsrejser"
  3. Vælg "Rediger dine sæder, og vælg" dine foretrukne sæder
  4. Klik på "Bekræft"
  5. Hvis du skal betale en ekstra udgift, skal du vælge "Betaling" i øverste højre hjørne, indtaste dine betalingsoplysninger og klikke på "Betal nu"

Rediger din flyafgang

Hvis du vælger at ændre dit fly, og de sæder, du har valgt, er tilgængelige på dit nye fly, vil du få tildelt de samme sæder.
Hvis sæderne, du har valgt på din oprindelige flyafgang, ikke er tilgængelige på den nye flyafgang, skal du betale for forskellen, hvis de nye sæder er dyrere. Hvis de nye sæder er billigere, vil du ikke få refunderet forskellen.