Mobile boardingpas

Har Ryanair en mobil boardingpas-tjeneste?

Ja. Mobile boardingpas accepteres på flyafgange fra de fleste lufthavne i vores netværk, men nogle lufthavne kan ikke acceptere mobile boardingpas. Mobile boardingpas er tilgængelige for statsborgere i EU/EØS/Storbritannien. Kvalificerede kunder skal være i besiddelse af et gyldigt pas eller nationalt id-kort, som er udstedt af regeringen i et land inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller Storbritannien, og skal rejse fra en lufthavn, som accepterer et mobilt boardingpas.

Desværre kan nogle lufthavne endnu ikke acceptere mobile boardingpas. Klik nedenfor for at se en liste over disse lufthavne.

Hvordan får jeg adgang til mit mobile boardingpas?

1. Klik på "boardingpas-ikonet" nederst på skærmen.
  2. Vælg "Tjek ind til en flyrejse", og vælg din rejse.
  3. Derefter skal du trykke på 'check-in-ikonet' og dit fly.
  4. Vælg passagernavnene, og fortsæt gennem tilvalgsmulighederne.
  5. Bekræft, at passageroplysningerne er korrekte, og reservér et sæde eller modtag et tilfældigt tildelt sæde.
  6. Når du er færdig, skal du vælge "Vis boardingpas" for at få adgang til dit boardingpas.
  7. Når du har tjekket ind for din flyafgang med Ryanair-appen, vil det mobile boardingpas blive gemt på din telefon.

Hvilke oplysninger vises på et mobilt boardingpas?

Mobile boardingpas er tilgængelige til reservationer med flere passagerer.

• Kundens navn
  • Bestillingsreference
  • Flyoplysninger (flynummer/dato/tidspunkt)
  • Sædenummer, kø (prioritet eller ikke-prioritet)
  • Boardingzone (for-/bagdør)