Refusion – britisk flypassagerafgift – GDS-abonnenter

Refusion - britisk flypassagerafgift (børn i alderen 2 til 15 år) for Travelport-abonnenter

"APD (britisk flypassagerafgift) pålægges alle flyafgange fra Storbritannien

Følgende passagerer kan fritages for denne afgift:

• Børn i alderen 2-11 år
  • Unge i alderen 12-15 år

Hvis en passager på din reservation er under 16 år på afrejsedatoen fra en britisk lufthavn, så kan du være berettiget til en refusion af barnets APD.

Børn, der er inkluderet i reservationen, skal være i alderen 2-15 år på datoen for afrejsen fra en britisk lufthavn.

Dette beløb vil mod anmodning blive refunderet via den oprindelige betalingsmetode, når alle flyafgange er gennemført.

Klik her, og vælg Britisk flypassagerafgift - Refusion for børn

Bemærk: Britisk flypassagerafgift opkræves ikke, når et spædbarn (i alderen 7 dage-23 måneder) rejser på en voksens skød."