Registrering af din konto

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig "myRyanair" når som helst ved blot at tilmelde dig på startsiden og indtaste dine oplysninger. Det tager mindre end 30 sekunder.
En anden måde er at få din konto genereret automatisk på betalingsstadiet på webstedet og appen. Du vil blive bedt om at indtaste en e-mailadresse og adgangskode for at tilmelde dig "myRyanair" og gennemføre din reservation.

Hvilke oplysninger behøver jeg for at tilmelde mig?

Blot en e-mailadresse og en adgangskode. Derefter kan du oprette din egen personlige profil, gemme betalings- og pasoplysninger sikkert samt indstille dine rejsepræferencer, hvilket sikrer en personlig Ryanair.com- og appoplevelse.

Skal jeg logge ind, hver gang jeg ønsker at foretage en reservation?

Nej, kun hvis du logger ud. Log blot ind én gang, og så genkender vi dig, hver gang du kommer tilbage til webstedet eller appen.

Kan jeg foretage en reservation, hvis jeg ikke tilmelder mig?

Du vil kunne gennemgå flyafgange, men du vil ikke kunne foretage en reservation på webstedet eller appen, medmindre du har tilmeldt dig "myRyanair".

Hvad er flykredit?

Flykredit er et nyt tilbud til rådighed for myRyanair-kunder, som giver dem mulighed for at optjene flykredit til 5 % af værdien af enhver Rooms-hotelbooking foretaget via deres myRyanair-konto og indløse denne flykredit mod internationale Ryanair flybestillinger, foretaget på Ryanairs webside.

Fordele ved myRyanair

Du kan nyde godt af hurtigere og nemmere flyreservationer og anden service, mens du samtidig øger online sikkerhed. Det gør det også vanskeligere for “screen scraping”-websteder at missælge Ryanairs lave priser til opskruede priser.
"myRyanair"-medlemmer modtager også særtilbud og eksklusiv tidlig adgang til her og nu-tilbud.