Problemer med at logge på

Har du problemer med at logge ind på din konto? Se venligst nedenfor:

Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode til din myRyanair-konto, skal du følge disse enkle trin:

1.   Klik på Nulstil adgangskode på login-siden
  2. Indtast din e-mailadresse, og du vil få tilsendt et link
  3. Klik på linket, og du vil blive bedt om at indtaste en ny adgangskode
  4. Indtast ny adgangskode, og vælg Nulstil adgangskode

Du kan også logge på med dine Facebook- eller Google-legimitationsoplysninger

Nulstil adgangskode online

Hvordan låser jeg min konto op?

Hvis du har indtastet din adgangskode forkert fem gange, vil din konto blive låst. For at låse din konto op skal du klikke på Lås konto op, og et link vil blive sendt til din e-mailadresse. Åbn e-mailen, og klik på linket. Du vil blive bedt om at vælge en ny adgangskode.

Er mine data sikre?

Ja, og vi anvender det højeste niveau af sikker krypteringssoftware. Dine data bliver blot gemt sikkert, så du kan foretage Ryanair-reservation hurtigere, og dine data bliver ikke delt med nogen.

Yderligere oplysninger

Hvis du nulstiller din adgangskode, og du ikke modtager e-mailen til nulstilling af adgangskode, bedes du tjekke din e-mails junk-/spammappe.