Vigtig information om check-in

Tidsrammer for check-in

Alle kunder kan tjekke ind online uden beregning op til 2 timer før den planlagte flyafgang.
Vores tidsrammer for check-in varierer afhængigt af, om du køber et sæde.

Check-in fra 60 dage inden flyafgangen

For nemhedens skyld og for at få ro i sindet, kan kunderne tjekke ind 60 dage forud for både udgående og retur-flyafgange, ved at købe en plads, , eller hvis kunderne har en Flexi Plus-billet. Både udgående og retur-flyafgange skal være indenfor 60 dage før afrejse. Kunderne kan vælge, hvor de vil sidde og vælge at sidde sammen, hvis de rejser med en gruppe.

Check-in fra 24 timer inden flyafgangen

Hvis du vælger ikke at købe et sæde, kan du tjekke ind 48 timer før hver flyrejse for bookinger foretaget før 28. januar 2021, og 24 timer før for bookinger foretaget pr. 28. januar 2021, og et sæde vil blive tildelt til dig (gratis).

Det er vigtigt at huske, at booking af både udgående og retur-flyafgange skal foretages inden for ovenstående tidsrammer, for at det er muligt at få et gratis, tilfældigt tildelt sæde. Du har altid mulighed for at tilkøbe et sæde og tjekke ind uden for de ovenstående tidsrammer.

Se vores trin for trin-videoguide til check-in nedenfor

Hvis du vil downloade vores fantastiske og gratis app, skal du vælge enten iOS iPhone- eller Google Play Android-versioner nedenfor.

Play Butik    Apple Store

Det er meget enkelt og ligetil at tjekke ind på din flyafgang, både på vores hjemmeside og på Ryanair-appen.
Sørg for, at du har din e-mailadresse klar på reservationstidspunktet, dit reservationsnummer og
din rejsedokumentation!

Sådan tjekker du ind

1. For at begynde skal du klikke på Check-in efterfulgt af indtastning af ID-dokumentnumre i de relevante felter
  2. Du kan tilføje dine rejsedokumentoplysninger til din myRyanair-konto for at fremskynde check-in-processen
  3. Derefter vil du gennemgå tilvalg til check-in og gå videre til dit boardingpas
  4. Rul ned gennem dine flyoplysninger, og klik på Se boardingpas

5. Vælg Udskriv, og en PDF-version af boardingpasset vil blive vist, så du kan gemme og udskrive dokumentet

Tjek ind

Indtjekningsprocedure for bestillinger via onlinerejsebureau

Du kan muligvis ikke tjekke ind via nettet, hvor du har købt din flyrejse gennem en tredjeparts hjemmeside såsom et onlinerejsebureau, som ikke er bemyndiget af os til at bruge vores hjemmeside eller app til at udbyde vores flyrejser, og som gør det i strid med brugervilkårene for vores hjemmeside (herunder mobilappen og enhver hjemmeside og/eller data, der passerer gennem domænet på ryanair.com).  Af sikkerhedsmæssige årsager kan Ryanair kræve, at tjek ind-processen gennemføres personligt af passagerer, der har reserveret via et onlinerejsebureau, for at sikre, at alle passagerer er underrettet om og har bekræftet overholdelse af de gældende regler for flysikkerhed, sikkerhed og offentlig sundhed.  Passagerer, der har reserveret gennem et onlinerejsebureau og derfor ikke kan tjekke ind over nettet, kan tjekke ind gratis i lufthavnen.

Gebyrer ved check-in i lufthavnen

Check-in i lufthavnen er tilgængelig, men der vil blive pålagt gebyrer. Kunder, der ikke har tjekket ind online, vil støde på et lufthavnsgebyr for check-in, som er 55 £/€ pr. passager. Hvis du har tjekket ind, men ikke har udskrevet dit boardingpas, vil du blive opkrævet et gebyr for genudstedelse af boardingpasset, som er 20 £/€ per passager.
Har du brug for at vide mere om rejsedokumentation?

Krav til pas og visum