Ændring af et navn

Kan jeg ændre et navn på min reservation?

Ja, du kan og du kan foretage de fleste af disse ændringer online i afsnittet Mine reservationer, når du har hentet din reservation.

Du kan rette stavefejl på op til 3 tegn per navn gratis gennem sektionen Min booking op til 48 timer før den planlagte afgang. Hele navneændringer vil dog pådrage et navneændringsgebyr. For prisoplysninger, bedes du gå til vores Gebyrtabel.
Du kan ændre navnet på flyet op til 2 timer, før dit fly er planlagt til at afrejse.
Bemærk, at i visse situationer kan det være billigere at købe en ny flyrejse frem for at betale for en navneændring.

Hvordan foretager jeg en navneændring?

1. Klik på "Administrer min booking" og derefter "Ændr min rejse".
  2. Vælg valgmuligheden "Skift navn", og vælg det passagernavn, du ønsker at ændre, og indtast det nye passagernavn i de relevante felter.
  3. Når du har accepteret denne ændring, vil du blive ført tilbage til siden for aktive bookinger.
  4. Øverst på siden kan du se følgende: "Du har foretaget ændringer til din rejse, du skal tjekke ud for at bekræfte dem".

5. Vælg "Betaling", indtast dine betalingsoplysninger, og klik på "Betal nu". Du modtager en opdateret e-mailplan med den opdaterede navneændring.

Skift navn online

Ændring af et navn inden for 48 timer

Bare rolig, kunder, som har reserveret deres flyafgang direkte på hjemmesiden Ryanair.com, har 48 timers frist fra det oprindelige reservationstidspunkt til at rette eventuelle mindre fejl (f.eks. tastefejl i navn) gratis.

Ændring af et navn uden for 48 timers fristen

Passagernavne kan ændres op til 2 timer før den planlagte flyafgang. Du kan rette stavefejl på op til 3 tegn per navn gratis gennem sektionen Min booking op til 48 timer før den planlagte afgang. Yderligere ændringer resulterer i et gebyr, som starter ved 115 €/£ via selvbetjeningen online. Hvis du vil have at en agent ændrer dette for dig, kan dette gøres til en højere pris.

Gebyrtabel

Mellemnavne og efternavne. Ændring af et navn uden for 48 timers fristen

Vi kræver ikke mellemnavne eller yderligere efternavne for flyreservationer - stavefejl med ét bogstav behøver ikke at blive ændret.

Pige-/giftenavne

Når du booker en flyrejse, anbefaler vi, at kunder indtaster navne, som de fremgår af rejsedokumentationens pas. Hvis en kunde har booket i sit pige-/giftenavn og opdaterer sit navn i sit pas mellem booking af en flyrejse og rejsedatoen, beder vi dig fremvise bevis på navneændringen (generelt en kopi af din vielseslicens), og dette vil blive ændret gratis.