Dades de myRyanair

1. Inicia sessió al teu compte de myRyanair. Selecciona el menú desplegable que hi ha al costat del teu nom i tria “Quadre de comandament”.

Per carregar les dades del passaport al compte de myRyanair, segueix aquests passos:

1. Inicia sessió al teu compte de myRyanair. Selecciona el menú desplegable que hi ha al costat del teu nom i tria “Quadre de comandament”.
  2. Al menú de l’esquerra, fes clic a “Passatgers” i a “Afegir un document”.
  3. Introdueix la teva nacionalitat, el tipus de document, el número de document, la data de caducitat, el país d’emissió i, a continuació, fes clic a “Afegir”.
  4. Les dades del teu document es desaran i estaran disponibles durant la facturació.

5. Per afegir la teva data de naixement, selecciona “Editar” a “El meu perfil”. Aquí hauràs d’introduir el teu nom, la data de naixement, el número de telèfon i la nacionalitat.

Com editar les dades del passaport al teu compte de myRyanair

Si les teves dades del passaport han de variar entre el vol d’anada i el de tornada, posa’t en contacte amb el nostre departament de reserves per separar la reserva. . Un cop tinguis el nou número de referència de la reserva, podràs actualitzar personalment les dades del nou passaport a través de myRyanair. Les teves dades del passaport apareixeran llavors al menú desplegable mentre fas la facturació.