Seients reservats

L’opció de seients reservats et permet seleccionar i comprar els seients quan fas la reserva en línia! A la secció “Les meves reserves” o durant la facturació en línia.

Com seleccionar un seient

Veuràs l’opció de seleccionar i comprar un seient quan estiguis fent una reserva en línia, quan entris a la secció “Les meves reserves” o durant la facturació en línia.

Per afegir un seient des del teu viatge actiu:

1. Selecciona “Reservar un seient” i tria el teu en el mapa de seients. El seient que seleccionis apareixerà ressaltat a la pantalla i es mostrarà el preu.
  2. Si estàs d’acord amb la teva selecció, fes clic a “Confirmar i continuar”.

Reservar un seient en línia

A l’hora de seleccionar el seient, tingues en compte que els seients de finestra 11F i 12F malauradament no tenen finestra.
Ens reservem el dret de reassignar en qualsevol moment els seients per motius operatius o de seguretat.

Restriccions dels seients

Per motius de seguretat, si vols seure en un seient situat a les sortides d’emergència (files 1, 16 i 17) has de complir les condicions següents:

• Has de tenir 16 anys o més
  • Has d'estar disposat a ajudar en cas d'emergència
  • No viatjar amb un nadó (en aquest cas també s’inclouen les files 15 i 18).
  • No ser un client voluminós que necessiti un extensor per al cinturó de seguretat.
  • No haver reservat un seient addicional (per comoditat o per posar-hi algun article).
  • No necessitar cap tipus d’assistència especial a l’aeroport.

Dimensions dels seients

• L’amplada dels seients entre braç i braç és de 43,2 cm
  • La profunditat dels seients és de 58 cm
  • L’altura dels seients és de 69 cm
  • L’espai del seient (la distància entre el respatller del seient i la taula plegable del davant) és de 76,2 cm
  • L’espai per a les cames en els seients 1A, 1B, 1C i 2D, 2E, 2F és de 101,6 cm
  • L’espai per a les cames en els seients de les sortides d’emergència (files 16/17) és de 101,6 cm
  • L’altura des de terra fins al tauler de control superior és de 162 cm

Preus

Els clients poden seleccionar i comprar el seient que vulguin en línia des del moment de fer la reserva fins a 2 hores abans de cada vol reservat.
Hi ha 3 tipus de seients reservats disponibles per comprar en línia:

• Seients amb més espai per a les cames des de 14,00 €/£ per vol: files 1, 2 (D, E, F) i 16-17.
  • Seients davanters des de 7,00 €/£ per vol: files 2 (A, B, C), 3, 4 i 5.
  • Seients estàndard des de 3,00 €/£ per vol: files 6-15 i 18-33.

No es fan devolucions de les tarifes pagades pels seients reservats, amb excepció del que es disposa en les clàusules 4.2, 10.2, 10.3 i 10.4

Seients familiars

Els vols amb la mainada poden ser estressants, però el nostre objectiu a Ryanair és que l’experiència sigui plàcida.Per motius de seguretat, en cada fila només hi poden seure un màxim de 2 nadons (un a banda i banda del passadís central).
Fes clic a continuació per informar-te sobre la nostra política de seients familiars.

Més informació aquí

Terminis per facturar

Per a la comoditat i tranquil·litat dels clients, la facturació dels vols es pot fer des de 60 dies abans de la sortida de cada vol si es compren seients o si es té un bitllet Flexi Plus. La sortida tant del vol d’anada com del de tornada ha de ser dins d’aquest termini de 60 dies. Els clients poden seleccionar on volen seure i optar per seure junts si viatgen en grup.
Si decideixes nno comprar els seients, podràs facturar des de 48 hores abans de la sortida de cada vol, per a les reserves fetes abans del 28 de gener del 2021, i des de 24 hores abans de la sortida de cada vol per a les reserves fetes després del 28 de gener del 2021, i se t’assignarà un seient (de franc).