Equip esportiu

Viatjar amb equips esportius

Passos per afegir equips esportius:

Alguns articles d’equip esportiu es poden transportar a la bodega de l’aeronau, fins a un límit de 20 kg per article, a més a més de l’equipatge personal facturat.

1. Per afegir equips esportius, desplaça’t cap avall fins als extres de la reserva i selecciona “Equip esportiu”.
  2. Selecciona el tipus d’equip al menú desplegable i el nombre d’articles, així com el nombre de trajectes de vol.
  3. Si vols facturar més d’un tipus d’equip, fes clic al signe més (+) i segueix les mateixes instruccions que abans.

Aspectes que cal tenir en compte

Qualsevol equip esportiu que no càpiga a l’equipatge de mà s’haurà de facturar i transportar a la bodega.
Per qualsevol article esportiu que superi el límit permès de 20 kg, s’haurà d’abonar un càrrec per excés de pes, segons la tarifa aplicable per quilo d’excés d’equipatge.
*Bicicletes (pes màxim 30 kg): HAN d’anar desades dins d’una capsa o bossa protectora de bicicletes perquè siguin acceptades per ser transportades. Les bicicletes elèctriques no es poden transportar amb avió.