Canviar un tipus de passatger

Per què he de seleccionar els tipus de passatger en fer una reserva?

Per tal que tu i les persones amb qui viatges pugueu facturar sense problemes per al vostre vol, has de seleccionar el tipus de passatger correcte que s’aplica a cada passatger en el moment del viatge. Tingues en compte que pot ser que, entre el moment de la reserva i el moment del viatge, alguns membres del teu grup passin d’una categoria a una altra.
  • Els adults han de tenir més de 16 anys en el moment de viatjar
  • Els adolescents han de tenir entre 12 i 15 anys en el moment de viatjar

Tingues en compte que pot ser que, entre el moment de la reserva i el moment del viatge, alguns membres del teu grup passin d’una categoria a una altra:

• si un adolescent compleix 16 anys durant el viatge, has de fer dues reserves separades per trajecte per al teu grup. Els nens han de tenir entre 2 i 11 anys en el moment de viatjar
  • si un nen compleix 12 anys durant el viatge, has de fer dues reserves separades per trajecte per al teu grup
  • La facturació en línia no es pot completar si s’ha seleccionat un tipus de passatger incorrecte
  • Els nadons han de tenir menys de 2 anys en el moment de viatjar
  • si un nadó compleix 2 anys durant el viatge, has de fer dues reserves separades per trajecte per al teu grup

No pots fer la facturació per a un nen o un adolescent?

Si tens problemes per fer la facturació per a un nen o un adolescent, per exemple, si no pots seleccionar el seu any de naixement al menú desplegable, és possible que hagis seleccionat un tipus de passatger incorrecte durant el procés de reserva.
Per esmenar-ho, posa’t en contacte amb el nostre equip d’atenció al client mitjançant l’opció de xatejar amb nosaltres que es mostra a continuació i canvia el tipus de passatger.