Confirma la teva reserva

Tens dubtes que el vol estigui confirmat? Segueix aquests passos per comprova l’estat de la reserva.

Reserva confirmada

Si la reserva està confirmada, la pantalla mostrarà la informació del vol, inclosos els detalls dels vols reservats i l’import carregat segons la forma de pagament escollida.

També rebràs una confirmació per correu electrònic amb l’itinerari i el número de reserva.
Comprova les teves safates de correu brossa per si el nostre correu electrònic s’ha eliminat automàticament de la safata d’entrada.

Pagament pendent

Si el teu pagament està pendent, probablement és perquè encara és a la cua i estem esperant l’autorització del banc. Espera 24 hores perquè l’empresa de les targetes de crèdit/dèbit pugui processar aquest pagament.
Per consultar si el pagament s’ha realitzat correctament, ves a “Les meves reserves”, tria el viatge i selecciona “Gestionar la meva reserva”. La reserva estarà confirmada quan rebis un correu electrònic amb l’itinerari.

Pagament rebutjat

Si inicialment es rebutja el pagament, tindràs una altra oportunitat per tornar a la pàgina de pagament i introduir de nou les teves dades de pagament o canviar la forma de pagament.
Si el pagament es rebutja per segona vegada, els vols es cancel·laran automàticament, ja que el pagament no s’haurà autoritzat correctament. Hauràs de fer una nova reserva i tornar a seleccionar els vols per començar altra vegada.