Targetes d’embarcament mòbils

Does Ryanair offer mobile boarding passes and who can use them?

Les targetes d'embarcament mòbils estan disponibles per als ciutadans de la UE/EEE/Regne Unit que viatgin a partir del 11 de juliol.

Cal que els passatgers que compleixin els requisits tinguin un document nacional d'identitat o passaport vàlid emès pel govern d'un país de l'Espai Econòmic Europeu (EEE) o del  Regne Unit que surtin des d'un aeroport que accepti targetes d'embarcament mòbils.

No obstant això, alguns aeroports no poden acceptar targetes d'embarcament mòbils, vegeu una llista dels aeroports a continuació.

Com accedir a la targeta d’embarcament mòbil?

1. Prem la icona de la targeta d'embarcament a baix de tot de la pantalla.
  2. Selecciona “Facturació per a un vol” i tria el viatge.
  3. A continuació, prem la icona de facturació i selecciona el teu vol.
  4. Selecciona els noms dels passatgers i continua amb els extres.
  5. Confirma que les dades dels passatgers són correctes i reserva els seients o rebràs seients assignats aleatòriament.
  6. Quan hagis acabat, selecciona “Veure targeta d'embarcament” per accedir a la teva targeta d’embarcament.
  7. Un cop feta correctament tota la facturació mitjançant l’aplicació mòbil, la targeta d’embarcament mòbil es desarà automàticament al teu telèfon.

Quina informació apareix a les targetes d'embarcament mòbils?

Les targetes d’embarcament mòbils estan disponibles per a diversos passatgers d’una reserva.

• Nom del client
  • Informació del vol (número/data/hora del vol)
  • Informació del vol (número/data/hora del vol)
  • Zona d’embarcament (porta davantera/posterior)
  • Zona d’embarcament (porta davantera/posterior)